Talven pyöräilijä II -kampanjan ilmoittautuminen

Oulun kaupungin Talven pyöräilijä -kampanja järjestetään nyt toista kertaa talvikaudella 2014 – 2015. Ensimmäisen kampanjan suosio yllätti järjestäjät ja halukkaita uusia talvipyöräilijöitä ilmoittautui yli 100. Lopulta valintaprosessin ja talven jälkeen Ouluun saatiin 44 uutta talvipyöräilijää, joista 92 % aikoi jatkaa vähintäänkin samalla tahdilla tulevinakin talvina.

Nyt on siis aika uuden kampanjan! Jos olet yli 13-vuotias, reipas ja rohkea Oulun seudulla majaileva ja pääsääntöisesti sulaan aikaan pyöräilevä henkilö, niin nyt on saumasi lähteä mukaan hyvään porukkaan ja taittaa talven selkä pyörän selässä. Valitsemme ilmoittautuneista 50 henkilöä mukaan kampanjaan. Varustamme heidän pyöränsä tarpeellisilla talvivarusteilla (nastarengas eteen, valo, kypärä), jos nämä vermeet puuttuvat. Odotamme, että valitut henkilöt sitoutuvat haasteeseen polkemalla vähintään 2-3 kertaa viikossa arkimatkojaan marraskuusta maaliskuun loppuun saakka.

Kampanjassa mukana olevile järjestämme tapahtumia kampanjan aikana. Ensimmäinen tapahtuma on talvipyöräilykauden avajaiset Rotuaarilla 30.10.2014 klo 15-18.

Jos olet itse jo paatunut talvipyöräilijä tai muuten vain tunnet jonkun, joka tarvitsisi potkua talvipyöräilyn aloittamiseeen, niin voit tehdä ilmiannon. Ilmoita meille kampanjaan mielestäsi sopiva henkilö ja me otamme häneen yhteyttä ja esitämme haasteen.

ILMOITTAUTUMISEEN JA ILMIANTOON PÄÄSET TÄSTÄ!

Ilmoittautumisia ja ilmiantoja otetaan vastaan keskiviikkoon 22.10.2014 saakka. Ilmoitamme kampanjaan mukaan pääsemisestä henkilökohtaisesti perjantaina 24.10.2014. Kampanja starttaa 1.11.2014 ja päättyy 30.3.2015.

Talven pyöräilijä 2013 – 2014 tulokset

Comments are closed.