Talvipyöräilyä

Talvipyöräilykausi on “kuumimmillaan”!

Navico Oy:n pyörittämä talvipyöräilykampanja käynnistettiin Oulussa jo kolmannen kerran ja tänä vuonna myös Ylöjärven kaupunki lähti mukaan. Oulussa uusia talvipyöräilijöitä leivotaan noin 120 kesäpyöräilijästä ja Ylöjärvellä mukana on 20 uutta uskaliasta. Häshtägeillä #talvenpyorailija3 #tpYLO voi seurata kampanjalaisten edesottamuksia sosiaalisessa mediassa. Kilometrikertymät on nähtävissä reaaliaikaisesti kilometrikisa.fi –sivuilla.

Helmikuun alussa 2016 järjestetään neljännen kerran kansainvälinen talvipyöräilykongressi tällä kertaa Minneapoliksessa. Ohjelma on nähtävissä kongressin nettisivuilla. Navico Oy:n Timo Perälä ja Pekka Tahkola menevät järjestävän seuran ominaisuudessa paikalle pitämään Suomen ja Oulun lippua korkealla. Raportoimme kongressin kuulumisia seuraavassa uutiskirjeessämme. Tapahtuma on noteerattu myös lentävissä aviiseissa; Finnairin Bluewings -lehti teki lyhyen jutun talvipyöräilystä Minneapoliksen kongressin tiimoilta.

Helmikuun 12 päivä 2016 järjestetään kansainväliset ”Talvipyöräile töihin” –päivä ja ”Talvipyöräile kouluun” –päivä. Osallistuminen on kaikille ilmaista ja toivottavaa. Paras kaupunki / koulu voittakoon!

http://winterbiketoworkday.org/

http://winterbiketoschoolday.org/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva. Talven pyöräilijä 3 -kampanjalaisten ottamia kuvia joulu-tammikuulta

Comments are closed.