Talven pyöräilijä 4 -kampanja alkaa

Talvi tulla jolkottaa; pakkasaamuja on jo takana muutamia. Onkin sopiva aika aloittaa miettimään, miten liikkuen talven selkä taitetaan. Talven Pyöräilijä -kampanja järjestetään jo neljännen kerran Oulun seudulla. Järjestäjinä toimivat Oulun kaupunki, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Pyöräilykuntien verkosto sekä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta. Tulokset aikaisemmista kampanjoista ovat olleet erittäin myönteistä ja tulijoita olisi ollut enemmän kuin on pystytty mukaan ottamaan.

Ensisijaisesti kampanjalla pyritään kannustamaan talveksi pyöräilynsä syystä tai toisesta lopettavia henkilöitä jatkamaan pyöräilyä yli talven. Tänä vuonna kampanja laajentuu entisestään ja kaikilla talvella pyörälevillä on mahdollisuus osallistua.

MITEN MUKAAN?!?

Tänä talvena kaikki pääsevät halutessaan jollakin tavalla mukaan. Haluamme erityisesti työnantajia talkoisiin mukaan, sillä arkiliikunnan hyödyt ovat kiistattomat etenkin työnantajille virkeämmän ja terveemmän työvoiman kautta. Tarjolla on kolmenlaista keinoa hypätä kampanjan kelkkaan:

  1. Talven Pyöräilijä 4 -kampanjajoukkue ”Polokimet”: Kampanjan omaan joukkueeseen valitaan max. 50 henkilöä. jotka eivät ole aikaisemmin talvisin pyöräilleet. Tälle porukalle tarjotaan kampanjan puitteissa talvipyöräilyyn tarvittava varustus (nastarengas, kypärä, pyörävalo), jos niitä ei entuudestaan löydy. Mukaan valitaan henkilöt 17.10.2016 mennessä ilmoittautuneiden / ilmiannettujen joukosta. ILMOITTAUTUMIS- / ILMIANTOLOMAKE
  2. Työnantajien omat Talven Pyöräilijä 4 -joukkueet: Työnantaja mukaan ja perustamaan omaa joukkuetta kampanjaan! Työnantaja sitoutuu tarjoamaan oman työpaikan osallistuville henkilöille tarvittavan varustuksen. Työpaikalle perustetaan tarvittaessa kaksi joukkuetta: “Rookiet” ja “Veteraanit” aikaisemman talvipyöräilykokemuksen mukaan. TOIMINTAOHJE TYÖNANTAJALLE
  3. Talvipyöräilytehtävärastit: Ihan kaikille talvisin pyöräileville leikkimielinen kilpailu, johon osallistumalla voi voittaa tuotepalkintoja. Mukaan pääsee tulostamalla itselleen tehtäväkortin ja toimimalla siinä esitettyjen ohjeiden mukaisesti. Tehtävää koko talveksi! Rastikortti julkaistaan viimeistään 14.11.2016

STARTTI 15.11.2016

Kampanja pyörähtää käyntiin 15.11.2016, jolloin kilometrikisa.fi -palvelu avautuu ja osallistuvat joukkueet pääsevät syöttämään polkemiaan kilometrejään. Ensimmäinen yhteinen tapahtuma järjestetään tiistaina 22.11.2016 klo 18:00, jolloin osana “VALOA OULU” -festivaalia poljetaan pyöräilevä Valokäärme -kulkue. Tapahtuma videoidaan ja siitä tehdään taideteos osaksi festifaalia.

Comments are closed.