Pyöräilyagentit starttaavat syksyllä 2018

Agentit Zim ja Pöx palveluksessanne!

Navico Oy on laatinut lukemattomia eri pyöräilyn edistämisen strategioita, toimenpideohjelmia, suunnitelmia, kampanjoita, kilpailuja ja tapahtumia toimintahistoriansa aikana (2007 ->).  Tätä kokemuspohjaa ja näkemystä hyödyntäen Navico Oy:n globaalisti tunnetut pyöräilygurut Timo Perälä (koodinimi:Zim) ja Pekka Tahkola (koodinimi: Pöx) tarjoavat syksystä 2018 lähtien pyöräilyagenttipalveluita kunnille, kaupungeille ja yrityksille tavoitteena saada hyvä pyörä pyörimään pienillä ja kustannustehokkailla toimenpiteillä.

Agenttiemme toimeksiantoja eri puolilta maailmaa.

Pyöräilyagentit tekevät muutaman päivän täsmäiskuja tutkien ja raportoiden päättäjille terveellisen ja hyvinvoivan ympäristön aikaan saamisesta ja vaikutuksista. Pyöräilyagentit laittavat vauhtia viihtyisien ja terveellisten kaupunkien, kuntien ja yritysten kehittämiseen. Otamme sopivan näkökulman aina asiakkaiden tarpeista lähtien. Voimme mennä talous- tai terveysvaikutuskärjellä, tai vaikkapa maastopyöräilyn ehdoilla.

Agentti Pöx opastamassa Pietarin delegaatiota Oulussa talvella 2017

Agentit voi tilata parin päivän vakoilukeikalle paikkakunnallesi tai yritykseesi ja he laittavat homman rokkaamaan! Agenteilla on loistavat urkintavehkeet ja menetelmät dronesta snorkkeliin! Usein muutos ei välttämättä tarvise suuria taloudellisia panostuksia. Pienilläkin asioilla voidaan saada porukka sotkemaan raivona hymy huulilla tai käännettyä liikennepolitiikan kelkka kestävämpään suuntaan.

Agentti Pöx Syötteellä Kälviä-Kannus delegaatiota kouluttamassa 08/2018

Vakoilukeikka sisältää 2 päivän valmistelun, 2 päivän kenttävakoilun (kyselyjä, haastatteluja, havainnointia), yhden päivän esitelmän tekoon (meillä on kuulkaas rutosti pohjia) ja pitämiseen sekä yhden päivän mediamateriaalin työstämiseen ja julkaisuun. Homma on ohi noin viikossa tai kahdessa. Ei pitkiä projekteja, ei raportteja joita kukaan ei lue, vaan heti käytäntöön vietäviä, kustannustehokkaita ja helppoja toimenpiteitä ytimekkäästi ja perustellusti esiteltynä. Raikkaalla ja humoristisella, mutta asiallisella otteella.

Laita agenteille viestiä! Olemme kuulolla! Tarkalla korvalla.

Agentit Zim ja Pöx

Agentti Zim luennoi Vaasan päättäjille 04/2018

 

Comments are closed.