Pyöräilyagentti Pöx maastopyöräilykeikalla

Agentti Pöx maastossa

Pyöräilyagenttien syyskausi on lomien jälkeen pyörähtänyt käyntiin totutusti maastopyöräilyn merkeissä. Maastopyöräilyn erikoisagenttimme Pekka Tahkola (Pöx) on viettänyt kesänsä Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maastoreittejä koluten.

Kannuksen ja Kälviän delegaatio Syötteen maisemissa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ison osan agenttimme ajasta viime aikoina on toki vienyt Syöte MTB -kisan (https://www.syotemtb.fi/) priimusmoottorina toimiminen. Onnistuneiden kisojen jälkeen agentti Pöx ei jäänyt kuitenkaan laakereilleen lepäilemään, vaan otti samoilla tulilla vastaan syyskauden ensimmäisen agenttikeikan.

Agentti Pöx ja Kälviä-Kannus delegaatiota poseeraamassa

Syötteen maisemiin saapui viikonlopuksi delegaatio Kannuksesta ja Kälviältä maastopyöräilyoppiin. Agentti Pöx on ollut vahvasti mukana yhdessä BHC:n (http://bhc.fi/en/homepage/) kanssa tekemässä Syötteestä sellaista maastopyöräilyparatiisia, kuin se nykyään on. Agentti Pöx on myös suunnitellut ja toteuttanut maastopyöräilyreittejä eri Suomen kuntiin. Tätä tietoutta ja osaamista agenttimme avasi Syötteen maisemissa kuulijajoukolleen. Ohjelmaan kuului tietenkin luentojen lisäksi lukuisia maastokäyntejä ja teorian havainnollistamista Syötteen upeissa maisemissa. Luennoilla käytiin läpi mm. Syötteen maastopyöräreittien syntyyn, historiaan, kehittämiseen, rakentamiseen ja tehtyihin virheisiin ja oppimisen paikkoihin. Tätä taustaa peilattiin Kannuksen ja Kälviän tilanteeseen ja mietittiin yhdessä, mitä siellä kannattaisi tehdä maastopyöräreittien kehittämiseksi.

Comments are closed.