UUDEKSI TYYPIKSI NAVICOON?

Ovemme ovat aina avoinna uusille hulluille ja rohkeille tyypeille, jotka eivät säikähdä työn tekemistä ja epämukavuusalueelle menemistä. Jos etsit tasaista ja varmaa kuukausituloa sekä vakautta työaikojen ja -ympäristön suhteen, niin kannattaa katsella työtehtäviä jostakin muualta. Pienenä asiantuntijatoimistona meidän tilauskantamme on tyypillisesti suhteellisen lyhyt. Balttiarallaa kolmen kuukauden päähän katsottuna ei ole aina töistä varmuutta. Se laittaa meidät aina yrittämään parastamme. Meillä on tarjota huippu työporukka, toimitilat, toimintavälineet, rautaiset referenssit, valmiita asiakassuhteita, verkostoja sekä jokapäiväisessä hulluudessa tukemista. Palkkaakin saa tehdystä työstä.

Toisaalta, jos olet pienyrittäjä tai toiminimellä toimiva, koet osaamisesi täydentävän meidän osaamistamme ja haluat tehdä tiivistä yhteistyötä Navico Oy:n kanssa, niin ei muuta kun yhteyksiä ottamaan tänne suuntaan.

Jos vieläkin olet ihan varma, että sopisit joukkoon, niin laita spostia / soita Eevalle ja esittele itsesi. Tiedä sitten, mistä sitä itsemme tulevaisuudessa löydetään. Pekan pyörän tarakalta Irkutskista?