Parempaa talvea ja uusia koulutuksia – yleisön pyynnöstä

 

Talvi kurkistelee jo kulman takaa, halusimmepa tai emme. Nyt onkin ajankohtaista varata omalle organisaatiolle ”Talven ja lumitilojen koulutus”, jotta talvi sujuisi kaupungeissa kaikin puolin iloisemmissa merkeissä ja entistä sujuvammin. Navico Oy:llä on takana 10 kaupungille (+Espoo lokakuun puolessa välissä) pidetyt asiantuntijoille suunnatut koulutustilaisuudet, joista olemme saaneet oivaa palautetta, lisää kokemuksia ja ilahduttavia viestejä koulutuksen vaikuttavuudesta.

Näiden kaupunkien organisaatioiden asiantuntijoiden talven ja lumitilojen koulutustilaisuuksissa on useampaan otteeseen nostettu osallistujien toimesta esille tarve päättäjille suunnatusta talven ja lumitilojen koulutuksesta. Huutoon on vastattu; nyt sellainen koulutus on paketoitu. Päättäjien kiireiset aikataulut tietäen live- tai online -koulutus on puristettu max. 45 min mittaiseksi. Tiukkaa asiaa lyhyessä ajassa. Pääpaino koulutuksessa on kaupunkistrategian ympärivuotisessa jalkauttamisen toimenpiteissä, talven suunnittelun taloudellisissa vaikutuksissa sekä keskeisimpien sudenkuoppien välttämisessä käyttötalouden kulujen optimoimiseksi. Koulutus tulee myöhemmin tänä vuonna myös verkkokoulutusalustallemme.

Ota yhteyttä, kysele tarkemmin sisällöistä ja buukkaa oma räätälöity koulutuksesi meiltä! Tapaamme kuuluu näet aina räätälöidä koulutus tilaajaorganisaation tarpeita parhaiten palvelevaksi. Esimerkiksi talven ja lumitilojen koulutukseen sisältyy tilaajan haluttaessa omien suunnitelmien (mm. asemakaavat, katu- ja puistosuunnitelmat, kiinteistöjen pihojen suunnitelmat) lumitila-auditointeja. Kunnan teknisen tai kaupunkiympäristön päättäjien koulutukseen perkkaamme kunnan ja toimialan strategiat läpi ja koulutus tähtää näissä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Räätälöinnin kautta uskomme pääsevämme parempaan vaikuttavuuteen, kun koulutuksessa käsitellään konkreettisesti oman organisaation ajankohtaisia asioita.

Koulutusterveisin,

Timo Perälä, timo.perala@navico.fi (puh. 040-7060415).