Talvipyöräilijäprofiili -kysely

 

Kyselyn toteuttaa Winter Cycling Federation ry. yhteistyössä Navico Oy:n ja Sporttest Oy:n kanssa. Tuloksia käytetään valtakunnallisesti ympärivuotisen arkiliikunnan edistämistyössä sekä siihen liittyvässä tiedottamisessa ja valistamisessa. Kaikkien järjestävien tahojen tavoitteena on lisätä ympärivuotista arkiliikuntaa eri puolella Suomea. Tähän tarvitsemme lisää tietoa ympärivuotisista arkiliikkujista.

 

Osallistu ja vastaa 31.1.2024 mennessä

 

Kysely on tarkoitettu kaikille henkilöille, jotka pyöräilevät säännöllisesti talviseen aikaan. Kysely on suunnattu kaikille Suomessa asuville asuinpaikkakunnasta riippumatta. Kyselyssä ei pyydetä vastaajilta tarkempia henkilö- eikä yhteystietoja. Kyselyyn voi siis vastata täysin anonyyminä.

Talvipyöräilijäprofiili -kysely muodostuu kolmesta osasta: Tausta-, pyöräily- ja hyvinvointitietojen kyselyosista. Lisäksi kyselyssä on talvihoito-osuus, missä vastaajat voivat arvioida paikkakuntansa talvihoidon palvelutasoa ja kehittämisen tarvetta.

SIIRRY KYSELYYN TÄSTÄ.

 

Kysely on laadittu espnajalaisen yhtiön tuottamalla Typeform -ohjelmistolla..Typeformin turvallisuuskäytännöt ja GDPR -selosteen voit katsoa tästä. Kyselystä laaditaan valtakunnallinen yhteenveto, joka julkaistaan Navico Oy:n nettisivuila kevättalvella 2024 ja Winter Cycling Congressissa Edmontonissa helmikuun 2024 lopulla.