BikeBusters tulee taas! Talvena 2018-2019 Oulussa, Kuopiossa ja Kempeleessä pilotoidun BikeBustersin toinen ”tuotantokausi” alkaa pian. Onnistuneen pilotin jälkeen (lue täältä pilotin tuloksista) tavoitteena on nyt saada päättäjät ympäri Suomen niemeä näyttämään eturivissä, miten pyöräily ympäri vuoden on ihan ”pala kakkua” ja pitkälti asenne- sekä tahtokysymys. Kun kaupungin- tai kunnanjohtaja päättäjien eturintaman kärjessä näyttäessä esimerkkiä, on kuntalaisenkin helpompi tarttua tuumasta toimeen. Kuka siis johtaa edestä ja kuka peukuttaa takarivistä?

Mukaan pääsee tänä vuonna helposti ja edullisesti. Navicon pyöräilyagentti Zim saapuu sovittaessa ProSportTest Oy:n testigurun Jani Ailovuon kanssa paikkakunnallesi ja paaluttaa mukaan lähtevälle porukalle, miten hyvinvointikäyrät laitetaan kasvu-urille ja liikkuminen oikeisiin uomiin! Yhden kynnyslaktaattitestin, kehonkoostumusmittauksen ja treeniohjelman hinta on 200 €. Kaupunki/kunta voi kustantaa osan ja testattavat osan. Kun vähintään 8 innokasta on mukana, kaartaa BikeBustersin testikaravaani paikkakunnalle vetämään alkutestipäivän. Osallistujat voivat olla innokkaita pyöräilijöitä, himoliikkujia, sohvaperunoita, kausipyöräilijöitä, paatuneita autoilijoita; siis mitä vain. Tavoitteena on saada aikaan hyvä porukka paikkakunnan keskeisistä vaikuttajista, joka puhaltaa yhteen hiileen ja kannustaa ensin toisiaan ja sitten koko paikkakuntaa kestävämpään ja terveellisempään tapaan liikkua. Samat testit on toistettavissa talven jälkeen huhti-toukokuussa 2020.

BikeBustersin testikaravaani liikkuu ympäri Suomea syys- ja marraskuun ajan. Kerää vaikuttajaporukkasi ja varaa alkutestipäiväsi nyt!

Agentti Zimin yhteystiedot: timo.perala@navico.fi, puh. 0407060415