Pyöräilyagenttimme Zim eli Timo Perälä on läpi työuransa etsinyt keinoja hyvinvoinnin lisäämiseksi arjessamme. Tätä kautta hän on mutkikkaiden kuvioiden kautta päätynyt kompukseen ProSportTest Oy:n kanssa ja kulkee usein niin urheilujoukkueiden kuin kuntoilijoidenkin testi- ja koulutusreissuilla mukana.

Jääkiekko on yksi merkittävimmistä ProSportTest Oy:n liiketoiminta-alueista. Yrityksen asiakkaina ovat mm. Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit, Imatran Ketterä ja nyt myös Keuruun ylpeys KeuPa HT. Ulkomailla asiakasseuroja on mm. Tanskasta, Tsekistä, Slovakiasta, Sloveniasta ja Sveitsistä. Myös Kiinan olympiaprojektin joukkueet ovat olleet ProSportTestin syynin alla.

Urheilijoiden testireissut ovat antaneet Timolle kokemusta ja syvällisempää asiantuntemusta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, joita hän hyödyntää Navicon eri projekteissa. Monet huippu-urheilijat on koulutettu seurojen kanssa tehtyjen prosessien muutoksen myötä pyöräilemään, jotta koko hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta tärkeät pohjat saadaan luotua. Toimii myös kuntoilijoille ja ihan kaikille, myös sinulle!

Timo on Janin kanssa reissussa kaksi päivää (Ma-Ti 26.8. – 27.8.) ja he tekevät monipuolista testausta ja koulutusta KeuPa:n valmennuksen kanssa yhteistyössä ”on” ja ”off-ice”. Seuraa Timon henk.koht. some-kanavia (@Tinkerlmatz) sekä ProSportTestin (@prosporttest) kanavia.